Cerca:
Notícies << tornar
SEGEUIXEN ELS ACTES DE LA FIRA DE SANT SEBASTIÀ
26/01/2019
Després de l'èxit de la presentació del llibre Saviesa en colors africans d'Ester Busquets i Ramon Bufí i del Masos Rònecs, d'Antoni Prat i David Vilaseca així com de la sessió de l'hora del conte amb Marta Esmarats, arriba el cap de setmana on es durant a terme la resta d'actes que conformen el programa de la Fira de Sant Sebastià 2019.
D'una banda dissabte, 26 de gener a partir de les 8 del vespre s'obrirà per segon any l'envelat del Polvorí per tal d'oferir els Tastets de fira a càrrec dels restarudadors locals i acompanyats del concert amb els Cantamanyanes.
De l'altra, diumenge, 27 a partir de les 9 del matí la fira pròpiament dita engegarà amb les més de 40 parades de productes artesans i amb la demostració de la matança del porc, la construcció d'una carbonera, l'esmorzar de pagès, el tastet de sopa torrada amb pilotilles i el sorteig de 15 lots de productes de pagès. complementaran totes aquestes propostes, l'acapte de sang, la cercavila de gegants i ball d'en Xandri, la benedicció d'animals i el passant de cavalls, l'espai de votació de participació ciutadana i l'exposició de pessebres. A la tarda, a l'envelat del Polvorí clourem la fira amb el concert de la Cobla Ciutat de Girona.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.