Cerca:
Notícies << tornar
A PUNT ELS ACTES DE LA FIRA DE SANT SEBASTIÀ
15/01/2019
La regidoria de comerç té ja a punt tots els actes de celebració de la Fira de Sant Sebastià 2019. Durant tota al setmana es durant a terme diferents activitats de caràcter cultural, gastronòmic... que complementarant la celebració del diumenge de la Fira. 

Dimarts a les 8 del vespre el santperenc Ramon Bufíl, mossèn de Roda de Ter, ens parlarà del llibre Saviesa en colors africans, acompanyat d'Ester Busquests, qui també ha participat en la selecció de textos que acompanyen les fotografies del llibre. 
El dimecres nova sessió de l'hora del conte amb la Marta Esmerats i dijousm presentació del llibre Els masos rònecs de Antòni Prat i Albert Vilaseca.
Finalment el divendres dia 26, torna la segona edició del Tastets de Fira que es farà a l'envelat del Polvorí i on participaran els diferents restauradors locals. Durant tot el vespre música a càrrec dels Cantamanyes XL.
Diumenge a partir de les 9 del matí parades de productes artesans i locals, ball d'en Xandri i portes obertes a l'escola, benedicció d'animals i passant de cavalls, sopa torrada amb pilotilles i demostració de matança del porc, sorteig de lots de pagès, acapte de sang...
A la tarda i per tancar la Fira concert amb la cobla Ciutat de Girona a l'envelat del Polvorí amb entrada gratuïta epr tothom.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.