Cerca:
Notícies << tornar
EN MARXA ELS PRIMERS ACTES DE NADAL
20/12/2018
El dinar de la Llar de Jubilats, les nadades a la Residència - Centre de Serveis per part de la Coral de jubilades i les activitats de l'escola JM Xandri i de l'Aula de música enceten els actes de Nadal a Sant Pere de Torelló.

Unes 75 persones van gaudir del dinar a la Llar de Jubilats que es va allargar fins a les 8 del vespre amb la cagada del Tió i del bingo especial Nadal. També l'escola JM Xandri ha celebrat aquesta setmana diferents activitats totes elles relacionades amb aquestes festes. Dimarts els nens d'infantil van ser a la Residència - Centre de Serveis on van recitar el poema de Nadal i van cantar-los 4 cançons. Abans de marxar, intercanvi de felicitacions fetes per cada un d'ells. 

A la tarda del mateix dimarts, cantada de Nadales a l'envelat d'El Polvorí, una activitat organitzada per tots els nens i nenes de 5è i 6è i on cada curs va fer la seva nadala.
L'Aula de música també ha celebrat aquesta setmana el final del trimestre amb les audicions dels grups de combo, la coral d'adults i els grups de llenguatge i amb l'organització de les classes col·lectives per instruments.

El Nadal ha començat doncs amb moltes propostes i amb molta participació en totes i cada una d'elles.

AUDICIONS AULA MÚSICA
NADALES ESCOLA JM XANDRI
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.