Cerca:
Notícies << tornar
SERAFÍ PADRÓS ENTRA A L'EQUIP DEL CONSELL CONSULTIU DE LA GENT GRAN
19/12/2018
El santperenc Serafí Padrós va ser escollit dilluns com a representant del Consell Consultiu de la Gent Gran d'Osona.
El Consell Consultiu de la Gent Gran d’Osona és un òrgan de participació i de gestió de la gent gran de la comarca. Està format per representants de tots els casals i les llars de jubilats i pensionistes d’aquest territori i altres persones de més de 65 anys interessades en organitzar actes comarcals. Està adscrit al Consell Comarcal d’Osona.
El seu objectiu és impulsar programes i accions de dinamització i sensibilització que promoguin la participació de la gent gran. Totes les seves accions estan orientades a reflectir la realitat en augment d’una gent gran activa, que es mou, impulsa i participa en activitats i es manté permanentment implicada en la societat de la que forma part.

La tasca de l'equip de representants que conformen el Consell Consultiu és doncs programar activitats obertes a tots els casals de la comarca i de tot tipus: tallers de cuina, caminades, xerrades, formacions... i sempre segons les necessitats que des d'aquest Consell es considerin necessitats i interessos de la Gent Gran de la comarca.

Des de la Llar de Jubilats de Sant Pere de Torelló, que és també membre d'aquest Consell i que cada any participa com a Casal comarcal en la Conferència Comarcal es mostraven satisfets que s'hagués escollit a un santperenc per formar part del Consell. 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.