Cerca:
Notícies << tornar
BONA REBUDA DE LA PROPOSTA ARRANJAMENT "EL MAS"
09/11/2018
L'alcalde de Sant Pere, Jordi Fàbrega, junt amb la tècnica municipal, va fer dimarts la presentació del projecte d'arranjament de la zona de "El Mas" adquirida fa pocs mesos i dins les diferents actuacions del Pla de Barris.
Amb la titualritat de l'ajuntament l'espai permet ara una millora parcial de tota la finca que contempla adequar l'espai més proper al centre del poble mantenint les mateixes places d'aparcament però disposades de manera diferent per així disposar d'una plaça amb un petit escenari per a possibles actuacions musicals, cultturals, eduactives... de petit format, un espai de mirador amb un punt d'informació turístic totalment automatitzat, una espai per al descans i un espai per al joc infantil. Amb la mateix actuació es farà també la millora de la xrxa de calefacció de tota la zona així com de l'enllumenat que serà amb sistema de leds per a una millor efieciència energètica. 
El projecte de millora té un cost de 198.000€ dels quals 180.000€ seran finançat pel Pla de Barris i la resta amb recursos propis de l'ajuntament.

PROJECTE REMODELACIÓ "EL MAS"
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.