Cerca:
Notícies << tornar
TOT A PUNT PER INSTAL·LAR LA NOVA CALDERA A LA CENTRAL TÈRMICA
10/10/2018
Després de fer les proves de connexió de la nova caldera a la central tèrmica i d'haver sofert durant gairebé una setmana nombroses fuites que han deixat sense fucionament el servei, el proper dimecres, s'instal·larà ja la nova caldera que ha de donar un millor servei a la xarxa de calefacció i aigua calenta del poble de Sant Pere.
Amb les proves de connexió s'han produït fuites sobretot en zones on la xarxa encara és antiga i que pel seu mal estat no ha suportat el contrast de temperatura que s'ha produït a causa de l'estona que s'ha aturat el servei i que s'ha refredat la xarxa. Això comporta després dilatacions que fan que les canonades més antigues no ho suportin i es produeixin fuites i perdues d'aigua que desastabilitzen el funcinonament del servei.

Actualment hi ha 600 abonats al servei de calefacció i aigua calenta del poble i amb el Pla de Barris s'està duent a terme el canvi de les canonades per models molt més modernitzats i de major qualitat que garanteixen molt més el funcionament del servei. Amb la nova caldera, també es millorarà aquest servei ja que el sistema d'escalfament serà molt més ajustat. 

Aquesta és una actuació que financia la Diputació de Barcelona a través de la seva línia d'ajuts per a instal·lació de calderes de biomassa en equipaments públics, el Pla de Barris i l'ajuntament de Sant Pere.
 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.