Cerca:
Notícies << tornar
SATISFACCIÓ A LA CELEBRACIÓ DELS 10 ANYS DEL CENTRE DE SERVEIS
05/10/2018
Ja fa 10 anys del Centre de Serveis i 5 de la residència
Avui divendres 5 d'octubre a les 10 del matí, usuaris, familiars, amics, voluntaris i treballadors del Centre de Serveis i de la Residència de Sant Pere han celebrat, amb una xocolatada, l'aniversari de la creació d'aquest equipament. 
L'any 2008 i després d'un gran treball i esforç l'Ajuntament de Sant Pere va fer possible un primer pas cap a poder tenir una residència al poble. Va crear un Centre de Serveis complet que donava resposta a la demanda de les famílies i persones grans del poble que necessitaven d'un espai on ésser acompanyats durant el dia, atesos i amb serveis de fisioteràpia, infermeria, suport... Amb aquest primer pas, es va donar ja la primera empenta per acabar al cap de cinc anys de disposar d'una residència amb 10 places que ha passat ja a 23 i que permet a qui ho necessiti de poder viure-hi acompanyat i atès.

Aquest és un servei que en complementa d'altres com poden se els pisos tutelats per la Gent Gran i que per tant permet i garanteix a les persones grans que ho desitgin i que estiguin soles de poder servir-se'n i viure aquesta etapa de la vida acompanyat i atès amb tots i cada un dels serveis necessaris i que requereixi.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.