Cerca:
Notícies << tornar
EL DIPUTAT i ALCALDE JORDI FÀBREGA PRESENTA EL PROJECTE DE LA ROTONDA A L'ENTRADA DEL POBLE I EL PROJECTE DE L'ITINERARI DE VIANANTS
20/09/2018
El diputat i ahora alcalde de Sant Pere de Torelló, ha presentat aquesta setmana dos projectes de millora per Sant Pere que es duran a terme gràcies a la Diputació de Barcelona.
D'una banda, dimarts va presentar davant de més de 30 veïns del poble, el projecte de construcció de la rotonda de l'entrada del poble, a l'alçada de la gasolinera. El projecte preveu aquesta construcció per tal d'endreçar, ordenar i millorar sobretot la seguretat en aquest tram del poble ja que és considerat un punt d'alt risc d'accidents. Des de la Diputació s'ha treballat per projectar una rotonda que donarà aquesta seguretat alhora que millorar considerablement la imatge d'entrada del nostre poble.
En aquest cas, i un cop presentada als ciutadans el procés de realització es preveu que es pugui començar i dur a terme el 2020.

Per altra banda, el diputat i alcalde Jordi Fàbrega va presentar també en roda de premsa l'inici el proper 3 de setembre del projecte de construcció de l'itinerari per vianants que ha de donar continuïtat al que actualment hi ha a Sant Pere i que arriba a la Fontsanta. La continuïtat ha de ser fins a Torelló passant per Sant Vicenç i s'aprofitarà per ampliar el tram de carretera de Sant Vicenç fins a Torelló que actualment té una amplada de 5/5 metres i passarà a uns 9 metres. A banda, a l'entrada de Torelló es farà una rotonda que facilitarà l'entrada al poble en direcció cap al carrer Progrés o carrer Balmes, garantint així una major seguretat. 

El diputat remarcava com és d'elevat el nombre de trànsit rodat en aquesta carreta, explicant que la mitjana en les carreteres de la provincia és de 2500/3000 cotxes mentre que en aquesta carretera estem parlant de més de 6000 vehicles diaris. Amb l'itinerari per a vianants i la millora d'alguns trams de la carretera es vol doncs potenciar els desplaçaments a peu molt més segurs i reduïr el trànsit rodat.

PRESENTACIÓ ITINERARI VIANANTS
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.