Cerca:
Notícies << tornar
SORTIDA A LA MATERNITAT D'ELNA
21/08/2018
L'Ajuntament de Sant Pere ha organitzat, juntament amb Assumpta Montellà, una sortida a La Maternitat d'Elna. Durant tot el dia Assumpta Montellà explicarà la història d'aquesta Maternitat, història que ella mateixa ha estat estudiant i de la qual en va fer el llibre que porta el mateix títol. 
La sortida inclou a banda de la visita a la mateixa Maternitat, una visita a la platja d'Argelers amb ofrena floral i lectura de cartes dels exiliats al monument als espanyols, visita al cementiri de Cotlliure on hi ha enterrat Antonio Machado i lectura d'algun dels seus poemes més reconeguts i passeig per el bonic poble de Cotlliure.

Assumpta Monellà ja va fer una xerrada a Sant Pere explicant la història de la Maternitat d'Elna i ara, amb la sortida, es vol explicar de nou amb la vivència real tot el que envolta la Maternitat d'Elna.

Per assistir a la sortida cal apuntar-se a l'Ajuntament de Sant Pere fins el dia 13 de setembre. La sortida es farà el dissabte 15 de setembre marxant de Sant Pere a les 8 del matí.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.