Cerca:
Notícies << tornar
COMENCEN LES OBRES DE MILLORA DE LA TEULADA DEL PAVELLÓ
12/08/2018
Les obres s'allargaran fins a mitjans setembre
El proper dia 16 d'agost s'inicien les obres de millora de la teulada del pavelló municipal. Les goteres i l'afectació per uralita de la teulada fan obligatòria aquesta actuació que es finançarà amb ajut de Diputació de Barcelona i que s'allargarà fins a mitjans setembre.

Per aquest motiu durant els dies 22, 23, 24 i 25 d'agost l'empresa responsable de l'actuació a la teulada, durà a terme la part de desmuntatge de la uralita, motiu pel qual quedarà completament tallada la circulació d'accés a tot el perímetre que envolta el pavelló des de les 6 a les 11 del matí (hores i dies que la Generalitat de Catalunya ha autotitzat per fer aquests treballs amb màxima seguretat). També la piscina haurà d'obrir durant aquests quatre dies (22 al 25 agost) a partir de les 11 del matí i no pas a 2/4 d'11 i allargarà la mitja hora de retard per la part del vespre, tancant a les 8 i no pas a 2/4 de 8.
Pel que fa al Gimnàs només els dies 22 i 24 quedarà tancat el servei en horari de matí. A les tardes no es tancarà cap dia i funcionarà amb normalitat. Només l'accés accés a aquest servei quedarà afectat i caldrà entrar i sortir per la porta d'emergència que hi ha just a la part del darrera del pavelló ja que durant les obres no es podrà passar per la pista.

Finalment es recomana als veïns de la zona (i així se'ls ha informat amb el comunicat enviat) que durant els quatre dies de tractament de la uralita, evitin obrir les finestres per ventilar la casa durant les 6 i les 11 del matí. La resta de dies que es faran les obres només quedarà afectat l'aparcament i circulació del carrer Sant Pere en la banda de la paret del pavelló (afectació no només als veïns sinó també als usuaris de la piscina i del gimnàs)

AFECTACIÓ SERVEIS MUNICIPALS ESPORTIUS

BAN VEÏNS PAVELLÓ MUNICIPAL
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.