Cerca:
Notícies << tornar
LA SEGONA SETMANA DEL RE-FES-TE L'ESTIU ÉS UN TOT UN ÈXIT
14/07/2018
Totes les propostes obtenen una molt bona participació
Malgrat el temps va obligar a suspendre un cop més l'activitat de Festa Aquàtica i la piscina de vespre, la resta de les propostes del Re-fes-te l'estiu d'aquesta segona setmana es  van poder dur a terme i van tenir un més que bon resultat. 
D'una banda, el Taller de Parcour, el qual va quedar ple des de la primera setmana va tornar a satisfer els 20 participants que a poc a poc van descobrint aquesta nova disciplina urbana. 
De l'altra, la torellonenca Maria Portús va satisfer d'allò més a les 25 persones que van participar en el Taller de postres. Durant dues hores llargues els va ensenyar a fer 3 postres diferents d'un nivell fàcil per poder-los fer a casa.   
Finalment Judit Neddermann va presentar dijous el seu nou disc "Nua" a l'Envelat del Polvorí davant de més de 100 persones que van acompanyar-la amb moltes ganes i amb molta predisposció a les indicacions que va donar durant algunes de les seves cançons. La cantautora va fer també referència en la presentació d'una de les cançons del seu nou disc a la lluita per la llibertat d'expressió i per la llibertat dels presos polítics, que va ser rebuda amb forts aplaudiments.
 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.