Cerca:
Notícies << tornar
MOLTA PARTICIPACIÓ A LA FESTA MAJOR DE SANT PERE
01/07/2018
La Festa Major de Sant Pere segueix essent un èxit de participació
El grup local Cocoa Gospel SPT va ser l'encarregat el passat diumenge 1 de juliol de tancar els actes de la Festa Major de Sant Pere d'aquest any amb un magnífic concert que va omplir l'Envelat del Polvorí i que va fer aixecar a tot el públic al final del concert per aplaudir-los amb tota la força i gran satisfacció. 
Durant tota la setmana hi va haver diferents activitats programades coïncidint amb la festa. Van encetar-la la Llar de Jubiltats amb l'intercanvi amb el Casal de Viladrau i els van seguir la sessió de l'hora del conte de la biblioteca l'Esqueller, una sessió a càrrec de Titelles Naip que va comptar amb més de 60 persones. El dijous, el tradicional sopar de revetlla i ball amb el PD Guitart on hi van assistir 100 persones i que va haver de fer-se al pavellló per culpa de la pluja. 
El divendres l'Ofici Solemne de Festa Major, vermut i sardanes al parc Mas Collell i a l tarda per passar la calor espectacle i espuma pels més petits amb Harpo's Band. El dissabte els Geganters i Grallers de Sant Pere van omplir el poble de música de gralles i de gegants d'arreu del país. 
Una gran festa doncs que dona el tret de sortida a un estiu ple de propostes diverses.

ÀLBUM  FOTOGRAFIES
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.