Cerca:
Notícies << tornar
LA CELEBRACIÓ DE SANT JORDI FINALITZA AMB UNA GRAN PARTICIPACIÓ
24/04/2018
Les diferents propostes de celebració de la Diada compten amb una molt bona participació i organització
La visita a la biblioteca per part dels alumnes de P4 i P5 de l'escola JM Xandri, la sessió de l'hora del conte amb el títol El cavaller Sant Jordi, la lectura de poemes per part dels alumnes de 5è i 6è de l'escola JM Xandri, una xerrada amb l'autora de La Maternitat d'Elna, el sopar de la Llar de Jubilats i l'entrega de premis del concurs de Punts de llibre i la representació de la llegenda de Sant Jordi i els jocs i la sardana final a l'escola JM Xandri han estat les principals i concurregudes activitats de celebració de la diada d'aquest any a Sant Pere.

En la visita a la biblioteca els nens i nenes descobreixen com funciona i què és la biblioteca del poble alhora que gaudeixen de gairebé una hora de lectura de contes a la secció infantil. D'aquesta manera tornen després un cop més per descobrir de la veu d'agun conte contes la llegenda de Sant Jordi. Aquestes són dues de les activitats habituals que la biblioteca organitza per Sant Jordi així com la lectura de poemes per part dels cursos que han fet el taller i el concurs de Punt de llibre que es treballa conjuntament amb l'escola tot i ésser obert a tothom. 

Des de l'escola durant els dies previs a la diada, cada cicle fa les seves pròpies activitats que clouen el dia 223 d'abril amb la representació per part dels alumnes de 4t de la Llegenda adaptada de Sant Jordi. Els mateixos alumnes de quart són els encarregat de preparar i controlar els jocs tradicionals i el berenar que es farà acabada l'entrega de premis del concurs de Punt de llibre. 

Finalment el repartiment de roses a la residència centre de Serveis i el sopar que cada any organitza la Llar de jubilats són els altres actes que han estat part de la programació de la diada a Sant Pere aquest any 2018.

SANT JORDI BIBLIOTECA L'ESQUELLER

SANT JORDI LLAR DE JUBILATS
 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.