Cerca:
Notícies << tornar
TORNA LA CAMPANYA SOLIDÀRIA EN BENEFICI DE SANT JOAN DE DÉU
17/03/2018
Bidons esportius, polseres, guardioles i samarretes pel cànces infantil
Un any més arriba l'inici de la Campanya solidària en benefici de Sant Joan de Déu. L'objectiu de la campanya és, un any més, aconseguir fons per a l'investigació del DIPG, un dels càncers infantils amb un grau més alt de mortalitat dels infants que el pateixen.
Enguany la campanya posarà a la venda Bidons esportius el dia del Duatló escolar Bellmunt i de la Fira de la primavera alhora que també es podrà col·laborar d'altres maneres molt diverses. Per una banda a partir del divendres 23 de març alguns establiments locals comptaran amb polseres solidàries i guardioles. També qui ho desitgi podrà encarregar a la llibreria Punt Font o a la biblioteca l'Esqueller la Samarreta sócRcristos. Finalment el divendres abans de la Fira de la primavera, el dia 20 d'abril es podrà participar en la Festa primavera Spinning Solidària que per cada inscripció farà una aportació de 2€ a la campanya. 
El dia de la Fira, a banda de les flors solidàries, a la parada on es podran comprar els bidons i recollir les samarretes, es farà també el sorteig de 3 productes fets a mà per a dues persones santperenques que voluntàriament han volgut fer l'aportació d'una de les seves creacions. Els diners del sorteig seran també per la campanya.
Esperem doncs, que un any més, Sant Pere de Torelló pugui ajudar a l'estudi i investigació del càncer infantil per així combatre aquesta malaltia. 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.