Cerca:
Notícies << tornar
MÚSICA PER ACOMPANYAR L'ACTE DE LECTURA DEL MANIFEST DEL 8M
08/03/2018
Unes 35 persones han assistit a l'acte de les 8 del vespre davant Ajuntament
A les 8 del vespre, anaven arriban a davant l'Ajuntament diverses persones a qui s'ha obsequiat amb un llaç lila i un punt de llibre, amb l'objectiu de participar en l'acte de la lectura del Manifest que es feia avui, dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Abans una peça musical per donar entrada a l'acte i la presentació i salutació per part de l'alcalde Jordi Fàbrega a les prop de 35 persones assistents a l'acte.

Llegit el manifest per part de la regidora de la Dona a l'Ajuntament, Dolors Rustarazo, l'alumne de l'Aula de música ha tancat l'acte tocant el Cant del ocells que ha estat escoltat amb un escrupulós i absolut silenci per part dels oients. La participació de l'Ausiàs Bargay, alumne de l'Aula de música és fruit del projecte i voluntat de l'entitat de donar oportunitat als seus joves alumnes a tocar davant del públic més enllà dels dies de les audicions. Així s'ha establert un programa de participació d'un o dos alumnes en moltes de les activitats o festes que es vagin fent durant l'any al poble. Amb la d'avui doncs, l'Aula de música inicia aquest projecte d'obertura i d'aprenentatge més enllà de la pròpia classe.

Per tancar els actes de celebració del 8M hi haurà demà divendres el Sopar - Revival on ja hi ha apuntades una 70a de persones. A les 9 s'obriran les portes del pavelló per sopar i acabat el sopar començarà la música amb el Dj. Guitart. 

CANT DELS OCELLS
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.