Cerca:
Notícies << tornar
ÈXIT DE PÚBLIC A LA FIRA DE LA PRIMAVERA
26/04/2022
La celebració de la Fira de la Primavera, va comptar amb una molt bona assistència de públic que al llarg del matí van anar passant per la plaça Monamny i van poder gaudir de les diferents propostes que s'oferien. Taller de mobilitat, acapte de sang, tastet d'arròs, tallers, mercat de 2a mà i parades amb productes diversos.
A banda es va repetir el ja tradicional concurs de llançament de baldufes així com el reconeixament que aquest any el van rebre el metge Dr. Fontarnau que es jubila a finals del mes d'abril després d'anys de dedicació professional al nostre poble. També es va fer el reconeixament a en Josep M. Freixa, que va deixar la seva tasca de Jutge de Pau passant el relleu a l'Antoni Davesa. 

Una Fira molt positiva que va comptar amb l'assistència de més de 1200 persones. També el mateix diumenge al matí a Sant Andreu de La Vola es va fer el tradicional Aplec de Pasqüetes amb la missa i les activitats que cada any l'Agrupament Escolta organitza per a fer l'entrega del Foulard als nous membres de l'entitat. 

FIRA PRIMAVERA 2022
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.