Cerca:
Notícies << tornar
ACABA LA CELEBRACIÓ DEL CARNAVAL
29/03/2022
Divendres, 25 de març, un mes després de la data habitual del Carnaval, l'IE Josep Maria Xandri va celebrar un any més aquesta festa que s'ha allargat durant tota la setmana.
Dilluns van rebre la visita del Rei Carnestoltes que els va donar les consignes per cada dia de la setmana: elegants, mitjons diferents, cap estrafolari.... 
Finalment el divendres a la tarda, es va fer la cercavila on tot l'alumnat es va disfressar amb disfresses fetes per ells mateixos i amb la temàtica central del vidre, coincidint que és l'any internacional del vidre. 
La rua va acabara a la plaça Catalunya on cada comunitat educativa va presentar el seu ball conjunt al públic assistent.

Per altra banda els Hordes SPT van participar un any més en la categoria B de la rua del Carnaval de Terra Endins de Torelló. Enguany la proposta treballada durant els mesos previs a la festa, reproduia el record al cub de rubik i altres jocs com el Tetris, el Súper Mario o el Pac-Man. Una carrossa lluminosa i plena de color que la precedia com cada any, el cotxe model Seat, també decorat. Els Hordes que competien en catergoria de carrosses grans van obtenir la desena posició i es mostraven contents de com havien gaudit de la festa i de tota la preparació prèvia que comporta hores i esforç però que fan amb molta il·lusió i amb l'objectiu principal de gaudir al màxim d'aquesta festa. 

CARNVAL HORDES SPT
CARNAVAL IE JOSEP MARIA XANDRI
 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.