Cerca:
Notícies << tornar
ES PRESENTA EL PROJECTE DE CONSTRUCCIÓ DE L'AMPLIACIÓ DE L'INSTITUT ESCOLA JOSEP MARIA XANDRI
07/03/2022
El passat dimecres dia 2 de març, es va fer la presentació a l'envelat d'El Polvorí amb tota la comunitat educativa, el consistori municipal i els directors de l’obra d'ampliació de l'Institut Escola Josep Maria Xandri i que ja ha començat amb el moviment de terres.
L'objectiu del projecte és fer un equipament nou lligat a les necessitats del model educatiu impulsat fa 3 anys i que des del curs passat ja és Institut Escola.
L'execució del projecte que ha costat alguns anys aconseguir-lo i molt d'esforç des l’Ajuntament de Sant Pere, finalment serà una realitat.
Des del consistori es creu en l’educació com a pilar fonamental de la nostra societat i és per això que hem sumat la majoria de recursos possibles d'aquesta legislatura per fer-ho possible. 
El cost total és de 1.497.627€ que es cobriran amb ajuts de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya aportant 600.000€. Per altra banda es sol·licitarà un ajut de caixa (préstec sense interessos que ofereix Diputació de Barcelona als ajuntaments) de 200.000€ i s'utilitzarà de l'estalvi municipal un total de 700.000€.

La previsió de finalització de les obres és el novembre del 2022 i es crearà una comissió de seguiment integrada per la comunitat educativa i l’Ajuntament per anar decidint aspectes d’acabats i funcionalitat de l'equipament.
El projecte ha estat consensuat entre l'aqueitecte redactor amb una planta baixa on hi haurà la sala polivalent i tota la comunitat del cicle infantil p3, p4, i p5, la primera planta on hi haurà els alumnes de 1er a 4 art ESO i unas segona planta amb una terrassa i espais auxiliars per a la realització d'activitats acadèmiques i curriculars.
També per a l’any 2023 i 2024 es realitzarà l’obra de reordenació i rehabilitació dels espais de l'antic edifici del Xandri com serà la cuina menjador que permetrà oferir el servei de cuina directe des del mateix centre per a tota la comunitat.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.