Cerca:
Notícies << tornar
25N2021
30/11/2021
L'Espai Dona d'El Mas va ser, un cop més, el lloc de trobada i reivindicació en la lluita per la igualtat i contra tot tipus de violència cap a les dones. L'acte es va fer coïncidint amb el 25 de novembre Dia internacional per l'eliminació de les violències envers les dones.
Després d'un minut de silenci musicat a càrrec d'Arnau Puigoriol, alumne de l'Aula de música, es va donar pas a l'estenedor masclista, on es van penjar dibuixos, frases, objectes que representaven el masclisme i on tots els assistents van poder agafar un dels clauers que hi havia a l'estenedor. Anna Girbau, va continuar amb la lectura del manifest, un manifest que ella mateixa va redactar i on va saber expressar de manera clara, directe i sincera la necessitat de treballar per canviar aquesta societat patriarcal que deixa sempre a segona línia al col·lectiu femení.
Per acabar una nova peça musical i l'expliació de Maria Prados del mural que va pintar a la caseta que hi ha en aquest espai. Un mural que ha donat color i vida a la zona alhora que reivindica la voluntat de les dones a seguir lluitant pel seu ple reconeixament a la nostra societat masclista.

25N2021
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.