Cerca:
Notícies << tornar
UNA GRAN FESTA MAJOR DESPRÉS D'UN ANY COMPLICAT PER LA PANDÈMIA
01/10/2021
La Festa Major 2021 es preparava amb nervis i amb certs dubtes a causa de la situació de pandèmia que des del 2019 ha afectat a tothom i que ens va obligar a anul·lar-la l'any passat.
No obstant, i malgrat les tensions, al final s'ha pogut dur a terme amb tot el que estava previst i amb només amb certs canvis que no han afectat en el conjunt de la festa. Pabordes infantils, carretilles, coets, sardanes, sopar FM, futbol, concerts, castell de focs, caminades... han estat alguns dels tradicionals actes que hem pogut gaudir durant un cap de setmana que el temps també ha acompanyat. 
Molta participació i gent a tots els actes, bona rebuda i resposta en les propsotes noves i el barri blau, el del Banyut, guanyador un any més de la batalla de barris gràcies a la victòria en el concurs de petanca (7-6), al concurs de balcons (1r. Laura, Estel i Júlia - 2n Laura i Eloi - 3r. Lola, Ton i Tomàs), al concurs d'aparadors (1r. Chimpun, 2n Perruqueria M. Teresa, 3r Farmàcia Pons-Casals). Els verds van endur-se la victòria clara en el concurs d'esprints amb Marc Rodríguez (29 segons), Lambert (28 segons) i Mohamed del barri blau (28 segons). A més els verds van aconseguir els 10 punts extra per a la millor disfressa (Grau Masdeu) i els punts a la millor fotografia amb el Banut o Porronaire que va guanyar la de l'Èlia Font.
Per altra banda, Judith Casas, Anna Gutiérrez i Ton Aiats han estat els tres seleccionats del ja consolidat concurs de fotos de Festa Major. Ara queda per saber quina de les 3 fotografies serà la més votada a la xarxa d'instagram. La guanyadora rebrà un smartbox de premi. 

Al final una valoració més que positiva per part de totes les entitats, col·lectius i persones organitzadores i per part de la ciutadania.

ÀLBUM FOTOGRÀFIC
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.