Cerca:
Notícies << tornar
1a CRONOESCALADA A BELLMUNT AMB BICICLETA
16/05/2021
Des del CE Serragrenya i el Centre excursionista Torelló s'organitza una nova prova esportiva pensada especialment pels ciclistes de carretera. La prova que es durà a terme el proper dissabte 22 de maig té un recorrecut de 8 km i 660m de desnivell en positiu.

Una prova està pensada prioritàriament per a ciclistes de carretera i  vol apropar el ciclisme a un dels paisatges més emblemàtics de la Vall del Ges. 
La sortida serà a La Riera i hi haurà dues modalitats de puntuació: cronometratge total i cronometratge de l'esprint (fins al Padronet). Els corredors un cop arribats a dalt el Santurari  ( i per compliment de les mesures COVID19) caldrà que baixin a La Riera de nou (fora de prova) on es farà entrega de premis i final de festa de la prova. 
Per això es recomana molta prudència a tothom en el tram de la carretera de Bellmunt que quedarà tancada durant una estona així com també en els carrers per on passaran els participants.
Les inscripcions es poden fer a través del web del CET i només s'acceptaran fins a 200 corredors.

MÉS INFORMACIÓ

DEMANEM A TOTHOM PRECAUCIÓ I RESPECTE EN ELS LLOCS ON ESTARÀ PROHIBIT ESTACIONAR I CIRCULAR DURANT L'ESTONA QUE DURI LA PROVA

 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.