Cerca:
Notícies << tornar
SANT JORDI 2021
26/04/2021
A falta de la presentació del llibre del jove santperenc En Terra de Carlins de Joan Torrents, que ha calgut canviar la data a última hora per temes aliens a l'organització, la celebració de Sant Jordi ha estat un èxit tot i la situació encara limitada per la pandèmia de La COVID 19.
Des de la biblioteca l'Esqueller es va organitzar un cop més el tradicional concurs de Punt de Llibre que enguany ha celebrat ja la XIXa edició i ha comptat un cop més amb un bon nombre de participants de totes les edats, superant les 200 propostes. Els guanyadors van ser:
CATEGORIA A:1r – Ona Soler Baamonde, 2n – Thais Ribas Corominas, 3r – Bruc Masdeu Comas
CATEGORIA B: 1r – Jana Roma Vázquez, 2n – Laura Páez Vergeli, 3r – Carla Perucho Martínez
CATEGORIA C: 1r – José Antonio Vázquez Alarcón, 2n – Joana Mestre Font, 3r – Danna Gómez Cardona
CATEGORIA D: 1r – Anna Dot Bardolet, 2n – Etna Bargay Llobet, 3r – Ferran Fornols Puigoriol

Així mateix el dia 23 hi va haver 2 parades de roses on els santperencs i santperenques van poder fer la seva compra. Totes dues parades van haver de repostar a mig matí l'estoc de roses ja que de seguida les van tenir exhaurides. 
Aquest any des de la Residència - Centre de Serveis han treballat també amb ganes i molta il·lusió la celebració d'aquesta festa, que l'any passat va quedar del tot diluïda per la Covid. Els usuaris van preparar durant les setmanes prèvies uns clauers en forma de drac i uns llapis amb una rosa a la punta superior. Els materials es van portar a diferents comerços on es van vendre amb molta rapidesa. Amb els diners recaptats, la Residència - Centre de Serveis comprarà ara material per a fer tallers en els propers mesos.
Finalment des de l'Institut Escola Josep Maria Xandri van fer uns caminets de poesia que portaven als alumnes a passejar per diferents racons del poble on es trobaven amb un missatge en forma de QR que es podia escanejar i els descobria una poesia i una d'activitat. Aquesta proposta és oberta a tot el poble que encara pot fer-la.
Finalment la regidoria de comerç junt amb els comerciants i serveis locals van sortejar un cop més un llibre i una rosa. Cada un dels establiments feia el sorteig entre els seus clients que durant els dies abans de Sant Jordi havien omplert les butlletes.

ÀLBUM FOTOS  
CAMINETS DE POESIA 
CARTELL PRESENTACIÓ EN TERRA DE CARLINS 
PUNT LLIBRE. GUANYADORS
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.