Cerca:
Notícies << tornar
CLÀUDIA RICART GUANYADOR DEL CONCURS UN NADAL DE FOTO
16/01/2021
La jove santperenca Clàudia Ricart ha estat la guanyador del concurs Un Nadal de foto organitzat des de l'Ajuntament de Sant Pere durant les festes de Nadal. El concurs buscava una manera diferent de celebrar i compartir el Nadal entre tothom i tenint en compte la situació de pandèmia que estem vivint. Una situació que ha suposat un gran canvi en la celebració d'aquestes festes i que amb la seva fotografia del Tió de la plaça Monmany amb una mascareta i completament sol, sense cap nen al seu voltant n'és un reflex. La guanyador s'emportarà un Smartbox i un val de 50€ a gastar en els establiments i serveis locals.

Pel que fa al segon i tercer premi han estat per Laura Mora amb la fotografia d'un fanalet des del balcó de casa, manera com aquest any els infants han hagut de rebre a SSMM els Reis de l'Orient i Iban López amb la foto plena de tendresa d'una mare i un fill fent el fanalet dels Reis des de casa. El premi per al segon i tercer premi és uns auriculars i un val de 25€ pel segon i un val de 25€ pel tercer. 

El concurs que és el primer any que s'organitza, ha comptat amb 57 participants i amb poc més de 200 fotografies que el jurat format per Judith Casas, Neus Páez i damià Bas han hagut de valorar per acabar triant-ne les tres guanyadors. 

Des de l'Ajuntament agraeixen la gran participació i feliciten a les persones guanyadores.

UN NADAL DE FOTO
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.