Cerca:
Notícies << tornar
TORNEN LES BIBLIOACTIVITATS
07/10/2020
A partir d'aquest mes d'octubre tornen les Biblioactivitats de la Biblioteca l'Esqueller. Propostes per a infants i joves de fins a 14 anys que es duen a terme els dissabtes al matí. Enguany i per seguir amb el protocol i compliment de les mesures de seguretat de la COVID 19 no es faran a la mateixa biblioteca sinó que es faran a l'Envelat del Polvorí.
Les activitats són obertes i gratuïtes per tothom però cal inscriure's ja que les places són limitades. Durant l'activitat es seguirant tots els protocols i caldrà anar amb la mascareta.

La primera proposta serà el dissabte 17 d'octubre i els participants gaudiran d'un taller de sabons naturals que es podran endur a casa un cop acabat. 
La segona proposta es farè el 14 de novembre amb un taller on es treballarà i es descobrirà què són i com es produeixen les erupcions volcàniques i la tercera i últma proposta la farem el 28 de novembre amb una activitat de Jumpling Clay on descrobrirem com la psicomotricitat és també una part important en el nostre cos.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.