Cerca:
Notícies << tornar
ACTUALITZACIÓ CORONAVIRUS (17.09.2020)
17/09/2020
Aquesta setmana ha engegat el curs escolar així com moltes de les activitats extrasescolars. Amb aquest inici es retorna a una normalitat que des de fa uns mesos es va veure trencada per l'aparició de La Covid 19. 
Des de les escoles, administracions públiques locals i territorials, serveis sanitaris, de seguretat.... s'ha treballat molt i es segueix treballant per fer possible una normalitat el màxim de segura per tothom. 
Per aquest motiu és important recordar l'obligatorietat de tots els ciutadans a complir amb les restricions i les mesures de seguretat marcades des de les administracions. Portar la mascareta quan sortim de casa és del OBILGATORI per tothom i per això als parcs, al carrer, a les places, als comerço, als bars, a les instal·lacions esportives i municipals cal que tothom la porti de la mateixa manera que cal evitar el contacte físic entre persones i cal respectar les distàncies de seguretat. Finalment és important que fem ús habitual dels líquids desinfectants o bé que ens rentem les mans sovint.

RECORDA QUE EL CORONAVIRUS ÉS RESPONSABILITAT DE TOTS I TOTES. RESPECTEM LES MESURES ESTABLERTES

NO ENS RELAXEM, ÉS RESPONSABILITAT DE TOTS
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.