Cerca:
Notícies << tornar
ÚLTIMS ACTES DEL RE-FES-TE L'ESTIU 2020
21/07/2020
El Re-fes-te l'estiu 2020 arriba al final i ho fa amb una setmana plena de propostes. D'una banda avui dimarts hi ha l'activitat de Vine a jugar al carrer que es farà a la zona d'El Mas. 
A banda, un cop acabats els jocs, començarà el pícnic-concert Tot anirà bé que s'havia d'haver fet la setmana passada però que es va suspendre a causa de la previsió de pluja. El concert començarà a les 9 del vespre a l'escenari d'El Mas i actuaran infants, joves i adults que durant el confinament, a causa de La Covid19, van sortir cada setmana a tocar des dels seus balcons, entrades i jardins com a mostra de suport a professionals i persones afectades pel virus.

Dimecres, últim acte del Re-fes-te l'estiu d'enguany. Serà un espactacle familiar de la Cia Cal Teatre que combinarà titelles i ombres. L'espectacle és per a petits i grans i començarà a les 8 del vespre a l'escenari d'El Mas.

RECORDEM QUE TOTS ELS ACTES QUE ES REALITZEN OBLIGUEN A COMPLIR AMB LES MESURES DE PREVENCIÓ I SEGURETAT ESTABLERTES. PER AQUEST MOTIU ÉS OBLIGAT L'ACCÉS AMB MASCARETA, FER ÚS DELS LÍQUIDS DESINFECTANTS I RESPECTAR LES DISTÀNCIES I ELS LLOCS MARCATS PER PODER SEURE.

AQUESTES MESURES FAN QUE L'ACCÉS SIGUI MÉS LENT I PER AIXÒ DEMANEM CALMA I COMPRENSIÓ PER PART DE TOTS ELS ASSISTENTS
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.