Cerca:
Notícies << tornar
CONCERT COVID19 A SANT PERE
25/06/2020
Des de l'Ajuntament de Sant Pere estem treballant per dur a terme una nova edició del Re-fes-te l'estiu 2020 durant el mes de juliol. La idea és seguir oferint activitats cada setmana per a tots els públics. 
Una de les propostes que hi ha programades és el Concert COVID19, que vol oferir una bona estona de música de mans de totes les persones que drurant el confinament van sortir a cantar o a tocar algun instrument al carrer. 
Per aquest motiu i a l'espera de tancar la resta d'activitats, fem una crida a tothom que va sortir a cantar algun dia o cada dia al carrer perquè s'animi a fer-ho en el Concert COVID19.
Les persones interessades cal que s'apuntin a l'Ajuntament on se'ls informarà de tot el necessari per a poder formar part del repertori d'aquest concert. 

Malgrat encara no s'ha superat la situació, cal fer un reconeixament a tothom i és per això que amb aquest concert l'Ajuntament vol agrair en especial a qui va tocar quan estavem confinats, però també a tot el poble de Sant Pere per la comprensió i bona resposta durant aquests mesos especialment complicats. 

Recordem que en totes les activitats caldrà respectar al màxim les mesures de prevenció establertes: distància de 2 metres, ús de mascareta i líquid desinfectant. 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.