Cerca:
Notícies << tornar
ACTUALITZACIÓ CORONAVIRUS (28.4.2020)
28/04/2020
Des de l'Ajuntament de Sant Pere emetem un nou comunicat relatiu a la situació de pandèmia que estem vivint des de fa ja unes quantes setmanes. 
A partir d'aquesta setmana el consultori de Sant Pere tornarà a atendre als ciutadans. L'atenció però serà seguint el mateix procediment que s'ha seguit des que va començar el confinament a l'ABS de la Vall del Ges a Torelló.  Això vol dir que caldrà trucar prèviament i el Dr. Fontarnau determinarà l'urgència de ser visitat al consultori o la possibilitat de poder atendre per telèfon. Només es podrà trucar al consultori de Sant Pere els dilluns al matí i els dimecres a la tarda. La resta de dies de la setmana caldrà seguir trucant al CAP de Torelló.

De la mateixa manera, informem que començarà, segons informe el Govern del procés de desconfinament pautat per a persones adultes per tal que puguin sortir a passejar o a fer esport. No obstant el mateix Dr. Fontarnau ens demana que recordem la importància de no baixar la guàrdia i extremar les mesures que es marquin en aquest procés de desconfinament ja que encara hi ha nous casos. En concret a aquesta setmana han aparegut dos nous casos al nostre poble. És clau doncs, respectar allò que es marca i no fer-ne cas omís. 

COMUNICAT CORONAVIRUS (28.4.2020)

RECORDEM QUE LA MILLOR MANERA DE COMBATRE AQUESTA PANDÈMIA, ÉS RESPECTAR ALLÒ QUE EL GOVERN I SANITÀRIS ENS MARQUEN. NOMÉS AIXÍ TOT AIXÒ PODRÀ ANAR BÉ
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.