Cerca:
Notícies << tornar
ACTUALIZACIÓ CORONAVIRUS (02.04.2020)
02/04/2020
L'alcade de Sant Pere emet un nou comunicat per agraïr el gran esforç que està fent la ciutadania davant la problemàtica del coronavirus. Agraeix a tothom la responsabilitat davant el confinament alhora que informe que dels 5 casos confirmats, un ja ha rebut l’alta mèdica. Comunica que la resta estan evolucionant favorablement i amb notables millores. Explica també que hi ha 4 nous casos, dels quals 3 ja són persones que fa un temps que es trobaven hospitalitzades o en centres assitencials.
Recorda la importància de seguir respectant les mesures establertes ja que mostren que és la millor manera per lluitar i poder guanyar aquesta pandèmia. 
Finalment r
eitera enormament l’agraïment a tothom que es preocupa pels casos afectats, als voluntaris que s’ofereixen en cas de necessitat, a tothom que fa mascaretes i a totes les persones que estan a primera línia aquests dies: personal residència, treballadores de la llar, equip de regidors, comerciants... i a tots i cada un dels santperencs i santperenques que amb el compliment total de confinament ajuden a millorar dia a dia aquesta situació.

COMUNICAT CORONAVIRUS (2.4.2020)  

RECORDEM QUE LA MILLOR MANERA DE COMBATRE EL CORONAVIRUS ÉS CONFINANT-NOS A CASA. QUEDEM-NOS A CASA
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.