Cerca:
Notícies << tornar
ACTUALITZACIÓ CORONAVIRUS (13.3.2020)
13/03/2020
L'Ajuntament de Sant Pere de Torelló emet NOU COMUNICAT respecte a la situació del Coronavirus. Aquesta nit el Molt Honorable president Torra ha fet una crida a la calma i alhora ha demanat que davant la situació d'emergència es dcrida a la ciutadania al Confinament Solidari. Amb aquest confinament es demana als ciutadans que evitin despleçar-se si no és per necessitat i/o motiu justificat. 

De la mateixa manera el Departament de Salut ha comunicat aquest vespre que a partir de les 12 de la nit d'avui els bars, restaurants i centres comercials hauran de tancar també les seves portes.

Des de l'Ajuntament de Sant Pere s'han rebut també diverses peticions de joves i adults del poble que s'ofereixen en cas de necessitat a transportar aliments o el que calgui per tal d'ajudar a les persones que es troben en situació de risc i que tenen dificultats per a desplaçar-se a buscar aliments bàsics, receptes... En aquests moments l'Ajuntament ha donat resposta a totes les persones que requereixen d'atenció però fa una crida als ciutadans a comunicar nous casos alhora que demana a les persones que vulguin ajudar, en cas que sigui necessari, que es posin en contacte mitjançant el whats de l'Ajuntament (690 03 25 18)

RESOLUSIÓ TANCAMENT BARS, RESTAURANTS I CENTRE COMERCIALS
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.