Cerca:
Notícies << tornar
8M a SANT PERE TORELLÓ
28/02/2020
A punt tot els actes previstos a Sant Pere de Torelló amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Un any més des de la regidoria de la dona es treballa per donar veu a la lluita per a la igualtat de gènere, per la lluita feminista...

El Sopar Revival que ja fa més de 10 anys que es realitza tornarà a ser el primer acte del 8 de març. El sopar es farà a la Cuina d'en More i els i les participants podran gaudir del sopar, sortejos, música i ball a gust i obsequi de la jornada. Pel sopar, obert a homes i dones, cal comprar el tiquet que té un cost de 15€ i que es poden trobar als dos forns de pa: Forn Milán i Casa Prat. Aquest any també hi haurà opció de poder comprar tiquets a Torelló a la llibreria Punt Font.

Pel que fa a la proposta pel diumenge 8 de març, es farà una caminada que sortirà de la Plaça Monmany a 2/4 de 9 del matí i que portarà als i les participants fins a Torelló pel camí Vora Ges. Un cop a Torelló, la tornada serà per l'Itinerari de Vianants que uneix els tres municipis i que s'aprofitarà per fer-ne una estrena popular. El final de la caminada serà a "El Mas" on els gegants esperarant a tots els participants de la caminada del 8M i de la caminada de l'Escola JM Xandri (que haurà fet una recorregut diferent). Tots junts gaudirem d'un vermut i de l'obertura i presentació de l'Espai Dona SPT, un espai dins "El Mas" que ha de servir per recordar que cada dia de l'any és 8 de març.

*Pel vermut i seguint amb el treball que s'està fent per a l'eliminació del consum exagerat de plàstic, es demana que tothom es porti el got.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.