Cerca:
Notícies << tornar
INSTAL·LADA LA MINIDEIXALLERIA A LA PLAÇA MONMANY
03/12/2019
L'Ajuntament de Sant Pere ha instal·lat avui la Minideixalleria que permetrà el reciclatge i recollida de residus especials com són els cartutxos de tinta, les piles, els carregadors o les bombetes. Amb aquest nou servei es vol anar ampliant i adaptant a les necessitats reals la recollida i recilatge dels residus que tots els ciutadans generem dia a dia. 

Des de l'Ajuntament es fa també una crida a través de la imatge que incorpora la Minideixalleria a treballar per poder seguir gaudint d'un paisatge natural com el que tenim, i això només serà possible si reciclem. Les properes accions que es duran a terme i que van anunciar-se també al ple municipal són mesures de control d'alguns contenidors del municipi i en especial dels de la zona industrial i entrada del poble, per garantir que s'utilitzin correctament i no s'hi deixin trastos i residus que no corresponen. 

En els darrers mesos l'increment de trastos i residus especials en els contenidors de paper, orgànic o vidre estan essent molt elevats i és per això que amb aquestes mesures es preveu aplicar també sancions econòmiques per aquelles empreses o persones que no facin un tractament correcte dels seus residus. 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.