Cerca:
Notícies << tornar
CALENDARI PLE DE PROPOSTES PER CELEBRAR EL NADAL A SANT PERE
14/11/2019
El Consell Municipal Cultural  de Sant Pere de Torelló, un espai obert a tota la població, entitats, col·lectius... on es parla i s'organitzen de manera coordinada activitats i actes pel poble va fer la sessió prèvia al Nadal el passat dimarts. 

Durant aquesta sessió es va fer en primer lloc la valoració de la Festa Major 2019 on es va passar el resultat de l'enquesta feta per 237 persones. La nota mitja de la valoració ha estat d'un 9 i hi ha hagut més de 20 aportacions diverses respectes a noves propostes o millores o agraïments a la feina feta pels que fan possible la festa.

En el segon tema es va fer una relació de tots els actes programats pel Nadal 2019 a Sant Pere on cada persona i entitat va poder informar de les seves propostes per d'aquesta manera configurar un calendari organitzat i amb possibilitats per tot i per a tothom.

Amb la presentació de la Plataforma Decidim es va tractar un dels últims punts de l'ordre del dia on  des de la regidoria de Particiapció Ciutadana es va explicar la posada en marxa de la nova eina de Particiacpió a Sant Pere. L'objectiu i és comptar amb un espai que permeti, està informat i alhora poder participar amb aportacions, votacions, suggerències... sobre qualsevol tema de rellevança que afecti al nostre poble. 
L'accés a la plataforma és obert a tothom i la participació en algun dels debats que s'obriran és molt simple i intuïtiva. Des de l'Ajuntament es vol que les propostes que es proposin puguin ser presentades pel mateix Ajuntament o bé per persones a títol individual o entitats i col·lectius. La Plataforma és un espai que s'ofereix des de la Diputació de Barcelona i que l'Ajuntament de Sant Pere va creure important adherir-se al projecte.

Per acabar, es va convidar i explicar a tothom que a Sant Pere es crearà molt aviat el Consell per la República, concretament el dilluns dia 19 de novembre a les 7 de la tarda. Des del Consell es va informar que la convocatòria va dirigida no només a ciutadans sinó també a entitats i que per això es va aprofitar la trobada del Consell per informar-ne. 

DECIDIM SANT PERE
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.