Cerca:
Notícies << tornar
MANIFESTACIÓ DE LLUITA CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC
27/09/2019
La totalitat dels alumnes de l'escola JM Xandri de Sant Pere de Torelló, acompanyats per mestres i familiars i equipats amb pancartes i objectes per fer soroll, s'han manifestat avui pels carrers del poble i per reivindicar l'emergència climàtica. Des de l'escola es van adherir al moviment juvenil Fridays for Future i durant el curs passat cada divendres sortien al pati on feien un minut de silenci per la causa. 
El moviment ha promogut per avui 27S una vaga munidal pel clima que s'ha traduït en milers de persones de tot el món manifestant-se per reclamar a administracions i líders de tots els països que prenguin mesures urgents per salvar el planeta.
Un cop davant l'Ajuntament, els alumnes del Xandri han llegit un manifest reivindicatiu on mostren els motius pels quals creuen que cal actuar de manera immediata. El manifest s'ha entregat a l'alcalde i regidors que s'han sumat a la seva parada davant l'Ajuntament i al minut de silenci.
Des de l'Ajuntament, l'alcalde Jordi Fàbrega s'ha compromès a fer arribar a administracions superiors el seu manifest i la seva preocupació pel planeta alhora que ha informat que en el proper ple municipal del dia 7 d'octubre aquest serà un dels punts de l'ordre del dia. 

MANIFEST EMERGÈNCIA CLIMÀTICA ALUMNES ESCOLA XANDRI
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.