Cerca:
Notícies << tornar
MOLTS USUARIS AL CAMÍ DE VIANANTS FINS A TORELLÓ
29/08/2019
Durant aquests mesos d'estiiu han finalitzat pràcticament les obres de construcció del camí de vianants que enllaça els tres municipis de la Vall del Ges, un camí que ja havia estat reclamat fa molts anys enrere pels ajuntaments dels tres municipis. 
Amb aquesta actuació de la Diputació de Barcelona, amb Jordi Fàbrega al capdavant com a diputat d'Infraestructures viàries, s'ha fet doncs realitat el projecte reclamat durant anys i el seu resultat és més que positiu. Des que es va obrir tot el tram es poden veure cada dia un gran nombre de vianants i bicicletes fent ús d'aquest recorregut.
Des de Diputació han confirmat que resten només algunes petites coses, com l'activació del llum en el tram de la Fontsanta fins a la rotonda de Can Peix així com petites actuacions en el tram final de recorregut just on hi ha la nova rotonda a l'entrada de Torelló.
La Diputació ha donat resposta també a algunes de les demandes fetes per a usuaris respecte a col·locar papereres i senyalització de prioritat d'ús. Segons l'informe que han presentat aquest és un camí interurbà que per tant no s'hi posen papereres i que ells mateixos netegen en cas d'actuacions incíviques igual que fan amb la resta de la carretera. Així mateix recorden que és un camí i per tant la prioritat és sempre dels vianants quedant les bicicletes o patinets com a secundaris i responsables de les seves possibles infraccions en cas de donar donar prioritat al vianant. 
Finalment, Diputació que ara està també arranjant el tram que es va fer fins a la Fontsanta perquè ha cedit el terreny, ha comunicat que també hi col·locarà llums ja que ara és l'únic tros que no n'hi ha i així quedarà tot el camí il·luminat.

ITINERARI VIANANTS
 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.