Cerca:
Notícies << tornar
FESTA DE SANT JOAN i SANT PERE
21/06/2019
Des de la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló ja hi ha programat tots els actes de celebracíó de la festa de Sant Joan i de la Festa Major de Sant Pere.
D'una banda el diumenge 23 de juny a 2/4 de 9 del vespre hi haurà l'arribada de la Flama del Canigó a la plaça Monmany. Amb la rebuda dels Amics de la Flama es procedirà als parlaments i a l'encesa de la foguera. Seguidament repartiment de coca i cava per tothom.
Passat Sant Joan començarant els actes de la Festa Major de Sant Pere amb la recuperació de l'Hora del conte a la piscina municipal a càrrec de Gerard Garcés. Divendres dia 28 de juny hi haurà la revetlla de Sant Pere que aquest any oferirà un castell del focs artificial, repartiment de coca i cava i ball amb el Trio Gerunda. Els més petits podran gaudir també d'un espai amb 2 inflables.
Dissabte, festivitat de Sant Pere, hi haurà l'ofici solmene cantat per la Coral de la llar de Jubilats seguit del vermut popular i l'audició de sardanes amb la Ciutat de Girona al parc Mas Collell. A la tarda, a partir de les 5, podrem gaudir de la XXI Trobada Gegantera SPT amb 10 colles convidades. La cercavila sortirà del carrer Major i acabarà a la plaça Monmany amb el ball conjunt de totes les colles participants.
Acabarem la Festa Major de Sant Pere amb un concert el diumenge, 30 de juny a les 8 del vespre a l'Envelat del Polvorí. El grup de gospel Cocoa Gospel SPT serà l'encarregat del concert que clourà un any més la festa.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.