Cerca:
Notícies << tornar
GRAN JORNADA ESPORTIVA AL 9è DUATLÓ ESCOLAR BELLUNT
02/04/2019
Un any més, l'AMPA de l'escola JM Xandri i l'equip de mestres, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Pere han dut a terme la celebració del 9è Duatló escolar Bellmunt. Martí Casanovas Pons. 
La prova esportiva que combina la cursa artlètica i la bicicleta es fa a la zona de La Riera i és totalment lúdica i amb caràcter no competitiu. Tots els participants reben una medalla, un diploma de participació i un record de la jornada. A banda del caràcter esportiu, la jornada vol també treballar i potenciar altres aspectes com la relació entre famílies, la col·laboració en l'organització per part dels alumnes més grans del centre i accions copm 
l'inici de la Campanya Solidària Sant Pere de Torelló en Benefici a Sant Joan de Déu amb una parada on es poden comprar productes de merchandising.
Aquest any, a més, des de l'organització s'ha destinat també un espai a l'explicació del funcionament dels DEA en cas de necessitat. Sant Pere compte actualment amb 5 aparells DEA repartits en diferents llocs del municipi i en breu n'hi haurà dos més que es col·locarant a la zona de La Riera i a dalt al Santuari de Bellmunt. A mig matí doncs, es van aturar les curses i es va explicar a tothom el funcionament del DEA i quin és el protocol a seguir en cas de necessitar utilitzar-loa. Després les persones que van voler van poder fer pràctiques amb els aparells.

VÍDEO 9è DUATLÓ ESCOLAR BELLMUNT. MARTÍ CASANOVAS PONS

9è DUATLÓ ESCOLAR BELLMUNT. MARTÍ CASANOVAS PONS
 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.