Cerca:
Notícies << tornar
PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS. ESCULL QUÈ PREFEREIXES
17/01/2019
#totssomsantpere vol decidir entre tots el destí d'una part del pressupost
La regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament ha engegat ja la campanya de pressupostos participatius de Sant Pere de Torelló. La campanya bussca la participació i implicació dels ciutadans de Sant Pere a decidir a quins projectes es destina una part del pressupost municipal. 
Es posa a votació 10 iniciatives diferents sorgides de propostes arribades a través d'entitats, col·lectius i persones a títol individual per a dur a terme a Sant Pere. Les propostes són tant de serveis i activitats com d'inversió i/o actuacions. 
El pressupost que es destinarà serà de 6.000€ per a activitats o serveis i 30.000€ per a inversions o actuacions.

Per a poder votar caldrà està empadronat a Sant Pere i s'haurà de presentar el DNI/NIE o passaport vigent. Els dies i hores de votació seran els d'horari d'atenció al públic de l'Ajuntament (de dilluns a divendres de 11 a 2 del migdia) i el dia de la Fira de Sant Sebastià que hi haurà una parada a la zoan d'El Mas on tothom podrà exercir el seu vot. 

Totes les cases han rebut una butlleta a casa. Es poden descarregar més butlletes a través del següent enllaç o bé agafar-la el mateix moment que es vagi a votar. 

BUTLLETA
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.