Cerca:
Notícies << tornar
PAVELLÓ PLE PER GADUIR DEL FESTIVAL DE PATINATGE
11/12/2018
El Rei Lleó el tema del festival
Diumenge dia 9 de desembre a 2/4 de 6 de la tarda el pavelló de Sant Pere es va començar a omplir per gaudir de l'espectacle de patinatge El Rei Lleó protagonitzat per la cinquantena de nens i nenes membres del CP Sant Pere.
Acompanyats de la narració adaptada de la història d'aquesta pel·lícula de Disney, els diferents grups d'edat de patinadors van anar oferint diferents balls amb una gran qualitat i estil més que destacable. 
Abans de la última actuació conjunta de tots els participants, el grup de patinatge d'adults va oferir també i per primera vegada un magnífic ball. Els grup d'adults fa un any que es va crear dins l'entitat i compte amb 8 membres que cada setmana fan el seu entrenament. 
El festival va comptar també amb la col·laboració d'una altra entitat local, l'Aula de música, que amb el grup de la coral d'adults van aportar també dues cançons de la mateixa pel·lícula cantades en directe.
Al final berenar per a tots els participants i recompte dels diners aconseguits amb el sorteig de les 3 paneres. Uns diners recaptats per a La Marató de TV3 del proper dia 16 de desembre. 
L'activitat Aturem el càncer, que el proper dia 16 omplirà d'activitats i propostes el pavelló, compte ja amb la primera recpatació de 213€
FESTIVAL EL REI LLEÓ
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.