Cerca:
Notícies << tornar
EL CONSELL MUNICIPAL VALORA POSITIVAMENT LA FESTA MAJOR I FA NOVES PROPOSTES PEL NADAL
09/11/2018
La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló va fer una nova convocatòria del Consell Municipal Cultural que aplega totes les entitats del poble. En la trobada les entitats assistents van fer una valoració de la Festa Major a partir del buidat de les enquestes que es va passar a finals de setembre. Les entitats van plantejar alguns possibles canvis així com també algunes propostes de millora organitzativa per a un millor funcionament de la festa. en conjunt però la valoració general va ser molt positiva.
En els següents punts de l'ordre del dia es va parlar, coordinar i organitzar el calendari d'activitats durant les properes festes de Nadal. Segons les propostes de les entitats, Sant Pere comptarà un any més amb un bon repertori d'activitats diverses com l'exposició de diorames, la cantada de nadales, la tradicional cagada del Tió a la plaça, el patge reial... També es va coordinar ja algunes de les propostes que s'inclouran a la Fira de Sant Sebastià 2019.
Abans d'acabar recordatori per part de la regidoria a totes les entitats per tal que facin sol·licitud de la subvenció per a la realització de les activitats durant l'any.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.