Cerca:
Notícies << tornar
NOU ÈXIT DE LA FESTA MAJOR DE SANT PERE
27/09/2018
El bon temps i l'alta participació marquen la Festa Major d'aquest any
El Bingo, la xocolatada i la caminada organitzada per la Llar de Jubilats van ser els últims actes de celebració de la Festa Major, una Festa Major que va començar amb l'hora del conte a la biblioteca l'Esqueller el dimecres i que ha comptat amb una molt alta participació en totes i cada una de les activitats.

Les novetats com la crida de voluntaris, l'ampliació dels Pabordes Infantils, que aquest any s'ha obert a tothom o l'organització del gran concert amb Doctor Prats el divendres a la nit o la continuïtat del concurs de balcons i apardors de molts comerços locals i dels actes de La Socarrada han estat un èxit i s'ha valorat molt positivament des de la regidoria de Festes i la Comissió de Festes.

El trasllat del Pregó a l'Envelat del Polvorí per culpa de les obres també va tenir una bona resposta malgrat va ser l'únic moment que va caure una mica de pluja i per tant va fer que alguns santperencs es quedessin a casa. La pluja però va durar poc i al final les carretilles van tornar a omplir de pólvora a sota el Parc Mas Collell.

Ara resta només escoltar l'opinió dels ciutadans a través de l'enquesta de valoració que com cada any es passarà casa per casa i que ha de permetre readaptar, canviar i/o millorar la nostra festa. 

ÀLBUM FOTOGRÀFIC
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.