Cerca:
Notícies << tornar
EL TREN TORNA A SANT PERE I EL MERCADET DE NADAL ES CONSOLIDA
25/12/2017
La plaça Generalitat s'omple durant tot el matí per gaudir de les propostes d'activitats
Després de molts anys, aquest 24 de desembre el Tren ha tornat a Sant Pere de Torelló per passejar a tots els santperencs pels diferents carrers del centre del poble i portar-los fins a la plaça Generalitat on podien gaudir del Mercadet de Nadal, cada any més consolidat i del tradicional i ja habitual taller de Tions per a tots els nens i nenes. 
A banda del Mercadet i del Taller de tions, la plaça ha convidat a tots els assistents a xocolata desfeta i coca per combatre el fred i esperar el moment del sorteig de la Campanya comercial feta amb motiu de les festes nadalenques per part de la regidoria de Comerç i els comerços locals del poble. El sorteig s'ha realitzat a les 12 del migdia i la guanyadora de la Gran Panera ha estat la senyora Emília Planella. Isabel Puertas ha guanyat el lot de 6 ampolles de cava i el senyor Joan Bofill les bosses de comerç. 
Per tancar el matí, els alumnes d'anglès per adults i els alumnes de l'acadèmia Dreamcatcher han ofert un repertori de cançons de Nadal cantades amb anglès. 

A la tarda, la col·laboració un any més de l'Aula de música ha fet possible la Cantada de Nadales pels carrers del poble que ha finalitzat poc abans de les 7 a la mateixa plaça Generalitat on hi havia a punt tota l'estructura necessària i s'anav omplint de nens i nenes per l'esperada Cadaga del Tió Popular, un de les activitats Nadalenques amb més història al nostre poble i que segueix essent possible gràcies al treball i esforç de l'Agrupament Escola Mestral.

A les 12 de la nit Missa del Gall i cantada de Nadales a la sortida per donar la benvinguda al dia de Nadal.

ÀLBUM FOTOGRÀFIC
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.