Cerca:
Notícies << tornar
TOT A PUNT PER CELEBRAR LES FESTES DE NADAL
12/12/2019
Amb la portada del pessbre a Coma MItjana organitzada pel CE Serragrenyada, el dinar de Nadal de la Llar de Jubilats, els actes solidaris amb La Marató i l'arribada de la Llum de la Pau de Betlem, encetem aquest cap de setmana els actes de celebració de les festes de Nadal a Sant Pere.

A partir de dilluns dia 16 de desembre la Residència de Gent Gran, l'escola JM Xandri i algunes de les entitats locals durant a terme tot d'activitats diverses: la torronada amb el concert de la coral de la Llar de Jubilats, la cantada de Nadales de l'escola JM Xandri a l'Envelat, la cantada de Nadales a dalt a Bellmunt, l'inauguració dels pessebres, el mercadet de Nadal i la cagada del Tió, sorteig campanya comercial, Saló de l'Infància, la primera sortida del sol a de l'any 2020 des de Bellmunt....

Un any més tenim doncs un gran nombre d'actes per a tots els públics i edats. Podeu descarregar-vos el díptic, amb la relació dels actes i les hores i lloc on es durant a terme. Enguany la guanyadora de la portada del Díptic ha estat la Clàudia Van Der Sluijs amb una postal on es poden veure 3 boles de nadal molt brillants. 

DÍPTIC ACTES NADAL

Des del consistori us desitgem unes molt bones festes de Nadal i un feliç 2020
 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.